Octombrie 20, 2021
SCANDALOS! Xenia Sobceak, sărut pasional cu o femeie
Xenia Sobceak este iar în centrul atenției. Și asta după ce s-a sărutat pasional ... ops! cu o femeie în timpul unei emisiuni difuzată pe You Tube.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jurnalista a fost invitata Nastiei Ivleeva, prezentatoarea showului  „Королевские кобры”. După ce toți participanții au evoluat, Xenia, în vârstă de 39 de ani, a fost invitată de prezentatoare în față să arate și ea ce poate. Ambele au dansat cu patos. Sobceak a impresionat cu flexibilitatea și mișcările ei. ”Astfel dansează doar femeile în jur de 40 de ani. O să ajungi și o să vezi”, a menționat Xenia Sobceak. 

Prezentatoarea însă a considerat că nu e suficient spectacolul, pe care l-au oferit și a provocat ceea ce poate fi numită ”cireașa de pe tort”. 

„Ei bine, nu vom face asta, nu-i așa?”, a provocat-o Ivleeva pe invitata sa specială. Replica Xeniei nu s-a lăsat așteptată. „O iubito, eu sunt mereu pentru!”, a răspuns aceasta și ... s-au sărutat pasional timp de câteva secunde, suficient cât să fie imortalizat momentul și să ajungă pe primele pagini ale tabloidelor și profile din social media. 

Nu este prima dată când Xenia Sobceak se sărută cu o femeie. În urmă cu câțiva ani, aceeași scenă a trăit-o cu Tina Kandelaki, la un eveniment monden. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57658362388611