Mai 29, 2020
Sânziana Buruiană își alăptează fiica de 4 ani, deși e gravidă cu al doilea copil.
După ce, recent, a luat pe toată lumea prin surprindere anunțând că va deveni mamă pentru a doua oară, Sânziana Buruiană a șocat din nou, mărturisind că încă își alăptează fiica, în vârstă de 4 ani!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă a dispărut de ceva vreme din atenția presei, Sânziana Buruiană continuă să impresioneze. Blondina a anunțat recent că urmează să devină din nou mamă. Iată însă că o nouă declarație de-a fostei asistente TV a stârnit rumoare. Deși fiica ei cea mare a împlinit 4 ani în data de 7 ianuarie, vedeta continuă să o alăpteze!

   

 

Recent, Sânziana a povestit într-o emisiune TV că ea și soțul ei sunt extrem de fericiți că urmează să devină părinți pentru a doua oară, însă atunci când a fost întrebată dacă mai alăptează, blondina a dat un răspuns incredibil… „Da, da, mai alăptez și acum', a recunoscut viitoarea mămică.

Foarte curând, Sânziana va întâmpina însă o problemă, deoarece, odată cu venirea pe lume a noului membru al familiei va trebui să-și înțarce fiica cea mare, care are deja 4 ani și 4 luni! Vedeta a menționat că încă se gândește cum să o convingă pe Isabela, deja o domnișoară în toată regula, că va trebui „să păstreze laptele pentru bebeluș”. Probabil că dilema se va încheia odată cu venirea pe lume a micuțului sau a micuței…

                                                              



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74149656295776