Noiembrie 08, 2021
Sănătatea ta - prioritatea zero. Cum a fost seminarul ”Femeia 35+. Tot ce trebuie să știi”
Aquarelle Women’s Club și American Medical Center au reușit să adune sâmbătă mai mulți medici și femei din diferite domenii, care au împlinit vârsta de 35 de ani la un seminar despre sănătate. Evenimentul s-a desfășurat în două părți, la Bristol Central Park Restaurant.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prima parte a început la 10:30 și a fost dedicat exclusiv medicilor. Invitatul special al evenimentului, unul dintre cei mai cunoscuți ginecologi din Ucraina, Natalia Leliuh, medic de categorie superioară, cu experiență profesională de peste 20 de ani și autoarea cărții ”Откровенно о женском здоровье”, a discutat ca de la medic la medic despre ”Sarcină și COVID-19”. Timp de aproximativ două ore, ginecologul ucrainean a prezentat informație științifică, a împărtășit experiențele proprii, a abordat principalele probleme cu care se confruntă femeile însărcinate în vreme de COVID-19 și care ar fi soluțiile pe care, de obicei, le aplică și, mai ales, funcționează.

 

 

De asemenea, a subliniat că una dintre cel des întâlnite probleme este refuzul femeilor de a se vaccina împotriva COVID-19 de teama că ar putea fi afectată fertilitatea sau, copilul. ”Nu vaccinul face rău și provoacă complicații, ci virusul”, a ținut să accentueze Natalia Leliuh.

 

Începând cu ora 14:30, în sala de ședință au intrat femei care au atins vârsta de 35 de ani, din diferite domenii. Invitatul special, Natalia Leliuh a vorbit despre maternitatea întârziată, contracepția înainte și după 35 de ani, despre importanța și regulile terapiei de substituție hormonală, schimbările metabolice ale femeii după 40 de ani și despre goana anti-aging.

 

 

Ulterior, medicul obstetrician-ginecolog, Victoria Voloceai, medic de categorie superioară și doctor în științe medicale, a precizat ce investigații medicale ar trebui să efectueze femeile, care au atins vârsta de 35 de ani, a explicat ce este screeningul cervical și importanța acestuia. Atenția publicului a fost cucerită și de subiectul privind rejuvenarea vaginală cu laser. Dr. Voloceai a explicat cum acționează laserul, cui îi este indicat și căroa le este contraindicat și care sunt beneficiile.

 

 

Cel de-al treilea speaker, medicul nutriționist și dietolog din cadrul AMC, Diana Buga a dezvăluit alimentele-minune, pe care orice femeie ar trebui să le consume, a atras atenția asupra dietelor-vedetă de pe internet, care ademenesc o mulțime de femei, care își doresc să slăbească și a vorbit despre calea spre tinerețe veșnică cu ajutorul colagenului. ”Crearea și menținerea unui echilibru alimentar este foarte important pentru confortul fiecăruia”, a menționat Diana Buga.

 

După încheierea discursurilor și a rundelor de întrebări-răspunsuri, atât în prima parte a seminarului, cât și într-a doua, au fost organizate tombole cu câștiguri garantate de la partenerii evenimentului:

 

Compania Worwag Pharma

Compania Bayer

Candidax Med

Compania Promo Farm

American Medical Center.

 

 

Medici, femei din mediul de afaceri, showbizz și alte domenii au recunoscut că a fost un seminar foarte informativ, util și pe înțelesul tuturor.

 

Aquarelle Women’s Club și American Medical Center organizează lunar seminare similare.

 

Nu ratați invitația pentru următorul eveniment de acest gen!

 

 

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.7580544948578