Noiembrie 03, 2017
Sănătate și frumusețe împreună cu Centrul de Medicină Renaștere
Sănătatea — cel mai prețios lucru pe care ni la dat nouă natura. Centrul Medical de Diagnosticare "Renaștere" oferă cele mai noi și moderne tehnologii în domeniul medicinei și cosmetologiei, datorită cărora veți putea Rezolva orice problemă. De sănătate ori a aspectului fizic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Mai mult de 15 ani, "Renaștere" are grijă de sănătatea și frumusețea pacienților săi, oferind un diagnostic precis, un tratament eficient și proceduri moderne cosmetologice. Specialiștii au experiență de muncă de ani de zile. "Renaștere" – cea mai bună garanție a frumuseții sănătății tale.

 Svetlana Chintea

Ozonoterapeut

Stagiu de muncă 28 ani.

Ozonoterapia — una din cele mai eficiente metode de tratament, care oferă o gamă largă de efecte benefice asupra organismului. În Centrul de Medicină "Renaștere" terapia cu ozon se face în mai multe moduri: injecție intravenoasă a amestecului de ozon-oxigen; injecții intradermice cu ozon ca mezoterapie; injecții, gazificarea externă a modificărilor trofice în piele, producția de uleiuri ozonate etc. Metoda este selectată individual pentru fiecare pacient, luând în considerare boala fiecăruia.

Terapia cu ozon intravenos este cea mai obișnuită, și întâlnită metodă de introducere a ozonului în organism. Având în vedere acțiunea antiinflamatorie, imunomodulatoare, antibacteriană, antivirală și metabolică, această tehnică este utilizată pentru aproape toate bolile organelor interne: tulburări ale tractului digestiv, boli urogenitale, boli neurologice, boli cardiovasculare, patologia cardiovasculară și multe altele. Injecțiile subcutanate și intradermice cu ozon sunt indicate pentru întinerirea pielii, tratamentul acneei, psoriazisului, alopeciei, celulitei, vergeturilor. Foarte eficientă este terapie cu ozon în sindromul de oboseală cronică, depresie și insomnie. Fiind o metodă naturală de tratament, terapia cu ozon este sigură și nu are practic contraindicații și efecte secundare. Consultarea inițială este gratuită.

 

Olga Reț

SPECIALIST DE CORECTARE A FIGURII

Stagiul de muncă 5 ani.

Multe femei își doresc să-și păstreze tinerețea și suplețea, își doresc o piele fără celulită și vergeturi. Mulțumită tehnologiei efective și specialiștilor Centrului Medical «Renaștere», fiecare femeie poate să-și realizeze visul cu privire la un corp ideal. Centrul de corectare a figurii «Renaștere», folosește cele mai eficiente și sigure metode, care permit să scadă în greutate, iar pielii să-și reîntoarcă tonul și frumusețea.

În Renaștere pentru dvs. va fi ales un program special de corecție a figurii. Centrul Medical «Renaștere» are o gamă largă de proceduri, dintre care cele mai populare și eficiente sunt cryolipolysis, lifting RF, masaj GPL, pressoterapie, drenaj limfatic, mesoterapie și altele. Mezoterapia este una din cele mai rapide și eficiente metode pentru slăbire în zonele problematice. Procedura vă permite să scăpați de grăsime în zonele nedorite, și să facă față celulitei. După complexul de proceduri veți observa că greutatea a scăzut, centimetri în plus au dispărut, iar pielea a devenit mai elastică. Pentru fiecare pacient, este selectat un program individual, în funcție de starea de sănătate și de scopul dorit.

Elena Sudacevskaia

Medic dermatolog-

cea mai înaltă categorie

Experiență de lucru de 25 de ani.

Un aspect frumos al exteriorului este o parte a psihologiei succesului în toate sferele vieții, nu numai pentru femei, ci și pentru bărbați. Centrul Medical Renaștere oferă cele mai inovatoare metode în domeniul cosmetologiei. Știința modernă oferă multe metode de întinerire, care nu necesită intervenție chirurgicală și perioadă de reabilitare. În Centrul Medical «Renaștere» sunt oferite următoarele servicii: facelift al feței cu mezonică, eliminarea ridurilor faciale, corectarea formei nasului, pomeților, bărbie, buzelor, eliminarea asimetriei feței, a gâtului și a decolteului, a mâinilor, îndepărtarea pungilor sub ochi, soluționarea problemei hiperpigmentării, couperozei etc.

În ''Renaștere" este posibilă realizarea întregii game de servicii de cosmetologie, programe îngrijire, tehnici de injecție și hardware. Aici sunt utilizate cele mai bune preparate inovatoare de umpluturi dermice pe bază de acid hialuronic, iar tehnicile moderne de injecție corectează aspectul, păstrează individualitatea și frumusețea naturală.

Vladislav Eriomin

Grija de voi — este un stimulent pentru o constantă

îmbunătățirea și dezvoltarea în acest domeniu

în pas cu practica mondială.

Medic -Osteopat

Experiență profesională de 17 ani.

Osteopatia- metodă de diagnosticare și corectare a sistemului musculo-scheletal cu ajutorul terapiei manuale. Cele mai frecvente probleme, cu care pacientele se adresează la medicul osteopat, sunt: dureri de spate, dureri articulare, spasme musculare, tulburări de postură, dureri de cap, migrene etc. Osteopatul ajută la identificarea cauzei apariției bolii, și începe terapia necesară. Chiar și așa probleme ca, instabilitatea emoțională, oboseala cronică, insomnia, se pot trata cu ajutorul ostiopatiei.

Consultarea inițială a unui osteopat la Centrul Medical Renaștere este gratuită. În timpul primei consultații, medicul osteopat examinează pacientul, identifică cauza stării negative a sănătății, și prescrie un curs de tratament. Dacă este necesar, se efectuează suplimentar tomografie, raze X și alte examinări.

 

Chișinău, bulevardul Decebal 23/2

022-77-35-35

info@renastere.com

www.renastere.com

Renaștere — Centrul Medical

 

Mai multe detalii le aflați în revista AQUARELLE, noiembrie 2017



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0549685955048