Mai 11, 2021
Să fie împăcarea anului? J.Lo și Ben Affleck, într-o escapadă romantică
După despărțirea care a șocat multă lume a venit timpul veștilor bune. Jennifer Lopez si Ben Affleck pare că au reaprins flacăra iubirii. După ce au trecut prin atâtea, la 17 ani de la despărţire, cei doi celebri şi-au regăsit drumul împreună, într-o escapadă romantică, în Montana.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fotografiile cu cei doi au fost publicate în exclusivitate de DailyMail. Este a doua oară într-o săptămână când sunt văzuţi împreună, plus zvonurile că ar fi petrecut mult timp la vila ei din LA, deşi mai multe surse au declarat că ”sunt doar prieteni”, transmite okmagazine.ro.

Actorul în vârstă de 48 de ani are o cabană în Montana, unde merge în vacanţe cu copiii, chiar şi cu fosta soţie, Jennifer Garner.

Acum a dus-o pe Jennifer Lopez, fosta sa iubită în vârstă de 51 de ani. Acum 17 ani, formau cuplul Bennifer, aşa erau alintaţi de presă. S-au logodit în 2002, şi-au amânat nunta din 2003 şi apoi s-au despărţit oficial în 2004.

Între cei doi există o legătură puternică. Iar o sursă Daily Mail a declarat că Jennifer e fericită, chiar dacă totul a fost rapid şi intens. Ben a dus-o pe J Lo, fosta lui iubită, cu un avion privat în Montana, acolo unde actorul ar deţine o cabană.

În pozele obţinute exclusiv de Daily Mail cei doi se află într-o maşină tip SUV relaxaţi, Ben conduce, iar ea este foarte senină. Au venit tot cu avionul privat şi şi-au încărcat SUV-ul cu o mulţime de bagaje, având în vedere călătoria atât de scurtă. Şi împreună au ajuns în L.A.

Alte surse susțin că aceștia ar fi petrecut mai multe zile în Montană, nu doar un weekend. Așa se explică şi multele bagaje pe care le-au adus. The Yellowstone Club din Montana este o staţiune de schi şi golf localizată în Madison County, care atrage şi alte nume sonore ca Bill Gates, Justin Timberlake şi Jessica Biel.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.211094379425