Noiembrie 24, 2020
Rușii, topiți după o poză de-a Alinei Kabaeva. ”E foarte frumoasă”
Câțiva ani în urmă, pozele cu Alina Kabaeva erau nelipsite din ziarele din Rusia. De când s-a retras din viața publică și rar acceptă să se afișeze la vreun eveniment monden, rușii sunt fascinați să admire câte o poză, care se mai strecoară în mediul online.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Admiratorii ei au găsit pe Instagram o fotografie în care frumoasa campioană, în vârstă de 38 de ani, apare alături de antrenoarea de gimnastică, Irina Vener. Poza a fost făcută la un eveniment oficial. Alina a purtat o rochie neagră cu paiete. „Este grozavă. Frumusețe rară! Se pare că deține secretul pentru a se menține veșnic tânără”, au comentat internauții. 

Unele canale de Telegram sau publicații online au descris poza drept una recentă. Jurnaliștii ruși, mai documentați, au ținut să precizeze că fotografia în care apare Kabaeva alături de Vener a fost făcută în 2017, în ziua inaugurării unui centru de gimnastică. 

Cele mai recente fotografii ale lui Kabaeva, care pot fi găsite pe rețea, datează din mai 2018. Atunci a participat la Festivalul de gimnastică ritmică. Fosta campioană olimpică a purtat atunci o rochie cu stema Federației Ruse. 

Anterior, Alina Kabaeva a menționat într-un interviu că pentru ea familia contează cel mai mult în viață, principiu inspirat de mama ei. Ea a subliniat că tatăl său cu trei feluri de mâncare, iar pe lângă asta avea grijă de ea, de sora și să facă menaj în casă. 

„Chiar și o femeie puternică, care se bucură de succes ar trebui să înțeleagă faptul că bărbatul este principalul lucru, nucleul. Să nu ne amăgim și să spunem că facem totul pentru noi înșine. Unde suntem fără bărbați?!”, a declarat Alina pentru presa rusă. 

Alina Kabaeva este cunoscută pentru auditoriul din Rusia drept amanta președintelui Vladimir Putin, de la care ar avea doi copii. Informația nu a fost, totuși, niciodată confirmată. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89452147483826