февраль 28, 2013
În pat cu… Garry Cozma
Fiind o fire extravagantă şi încrezută în forţele proprii, este pregătit pentru orice experimente şi, probabil, este în stare să cucerească orice domnişoară doar cu ajutorul abilităţii mâinilor.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Info AQ

Vârsta

24 de ani

Zodia

Taur

Culoarea ochilor

Verzi

Înălţime

192 cm

 

 

Cele mai bune trucuri

 

La începutul lunii februarie, la teatrul  Eugene Ionesco a avut loc premiera spectacolului „Fotografi şi clovni invizibili”, în cadrul căruia şi-a făcut debutul teatral Garry Cozma. Vom discuta mai târziu despre arta unuia dintre cei mai renumiţi iluzionişti din Moldova, iar acum vă invităm… în pat, alături de magician. Fiind o fire extravagantă şi încrezută în forţele proprii, este pregătit pentru orice experimente şi, probabil, este în stare să cucerească orice domnişoară doar cu ajutorul abilităţii mâinilor.

 

Să revenim la trucurile de magie. Ai un truc preferat care poate cuceri orice femeie?

Cu fiece zi numărul de trucuri preferate creşte. Indiferent dacă este vorba despre trucurile cu cărţi de joc, cu eşarfe, monede, cercei, elastice… – fac tot felul de trucuri. În cele mai multe cazuri acestea impresionează spectatorii, cu precădere femeile cu vârsta cuprinsă între 30-35 de ani. Iniţial, când le invit să participe la un truc, mă refuză – fie că sunt intimidate, fie că le este frică să nu fie înşelate. Dar, de regulă, după primele trucuri, se lasă cucerite de lumea magiei şi nu mă mai lasă să plec. 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE martie-2013

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.61359453201294