Noiembrie 25, 2020
ZIUA ÎMPOTRIVA VIOLENȚEI. Vedete care au vorbit despre cum au fost abuzate
Oricine poate fi victimă a violenței domestice, indiferent de rasă, gen, religie sau orientare sexuală. Nici starurile nu sunt imune la abuz. Unele au avut curajul să iasă în față și să vorbească despre cum partenerii s-au transformat în agresori.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița Halle Berry a povestit cât de neputincioasă s-a simțit când și-a văzut mama bătută ani la rând. Ulterior, a vorbit și despre un episod în care chiar ea a fost victima, în care un fost iubit a bătut-o atât de tare încât acum nu mai aude cu o ureche. De atunci, se implică activ împotriva violenței domestice.

Rihanna și Chris Brown au format un cuplu adorat de fani. Mergeau la evenimente peste tot, se ajutau în cariera muzicală și păreau a fi perfecți unul pentru celălalt. Cu toate acestea, lucrurile au degenerat complet între cei doi. În anul 2009, artista a făcut publice imaginile cu abuzul fizic la care a supus-o fostul partener. Plină de vânătăi și cu fața desfigurată, Riri a povestit despre calvarul prin care a trecut cu Chris Brown. În urma violențelor, rapperul a primit un ordin de restricție și nu a mai putut să se apropie deloc de fosta lui iubită. 

Pamela Anderson a afirmat că, la vârsta de şase ani, a fost agresată sexual de o bonă. Dezvăluirile şocante au continuat, actriţa afirmând că, la 12 ani, a fost violată de fratele mai mare al unei prietene, iar, după câţiva ani, a fost violată de un coleg de şcoală, alături de şase prieteni ai acestuia.

Și Christina Aguiliera a vorbit deschis despre faptul că în copilărie şi-a văzut mama abuzată fizic şi psihic: „Am văzut-o pe mama mea suspusă, umilită şi bătută. Poţi fi, din păcate, atât de distrus de violenţă încât viaţa ta ia o întorsătură tragică, fie îţi dă o putere enormă şi te ambiţionează să scapi, să te vindeci şi să nu mai ajungi niciodată într-o asemenea situaţie”, a declarat artista într-un interviu acordat revistei Paper. 

Charlize Theron a avut o copilărie abuzivă din cauza tatălui său alcoolic. Mama vedetei l-a împușcat pe acesta în autoapărare, într-o noapte când el venise acasă băut și devenise iar violent. 

Amber Heard a fost abuzată de soțul său Johnny Depp, motiv pentru care au ajuns și în instanță. „Relaţia celor doi a fost toxică dintotdeauna. Aveau multe certuri şi altercaţii. Johnny are tendinţa de a se închide în sine când lucrurile nu merg cum trebuie într-o relaţie. Atunci devine meschin. Nu e făcut pentru o căsnicie“, a declarat pentru „Daily Mail“ o sursă apropiată celor doi.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66738200187683