Iunie 18, 2021
Welcome to the Club. Lansare plină de culoare a Clubului Femeilor AQUARELLE
Pe 17 iunie am spus Welcome to the Club femeilor care mișcă Moldova din loc. AQUARELLE a dat o petrecere plină de culoare pentru a marca lansarea WOMEN’S CLUB, Ediția I. Dorul revederii după o lungă perioadă marcată de restricții a putut fi chipurile tuturor invitaților la petrecere. Verde, culoarea care simbolizează putere și forță, a fost aleasă pentru decorul evenimentului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

AQUARELLE WOMEN’S CLUB include femei din diferite domenii-cheie ale societății noastre, femei puternice, cu atitudine, luptătoare, stilate, familiste. Nimeni nu are timp de pierdut, de aceea ne-am propus să organizăm È™i alte evenimente de la care să plecăm mult mai informate, să lărgim orizonturile informaÈ›ionale.

 

Primarul general al ChiÈ™inăului, Ion Ceban, prezent È™i el la evenimentul de lansare a WOMEN’S CLUB a salutat È™i a încurajat iniÈ›iativele AQUARELLE. De asemenea, È™i-a exprimat aprecierea față de femeile care înregistrează succese în mediul de afaceri de la noi.

 

 

Prime Capital, companie condusă de Carmina Vicol, o femeie puternică , a fost partenerul evenimentului nostru. ”Ia un credit È™i fii Prima în Afaceri”. Prietenii de la Ideal Decor au adus prospeÈ›ime È™i culoare, iar restaurantul Basilico ne-au asigurat confortul È™i ne-au alintat cu gustoÈ™enii delicate.

 

 

Seara a fost energizată de talentatele Dianna Rotaru și Cristina Scarlat. Au strălucit, la propriu, și interpreta Corina Țepeș, dansatoarea Natalia Duminică. Natalia Gordienko a participat, cu această ocazie, la primul eveniment monden după revenirea din Rotterdam.

 

Am avut alături femei, care au demonstrat că sunt lideri desăvârÈ™iÈ›i, precum Ludmila Andronic, Margarita Diordiță, Neonelia GuÈ›u, Rodica Verbeniuc, Svetlana Barbarova, doctorul în È™tiinÈ›e medicale, ginecologul-obstretician al AMC, Victoria Voloceai. Alături de noi au fost È™i femei cu care împărÈ›im aceeaÈ™i meserie. MenÈ›ionăm aici pe prezentatoarele Natalia Cheptene, Iulia Fiodorova, producătoarea Pro TV Rodica Didic È™i alÈ›i reprezentanÈ›i ai aceluiaÈ™i post.

 

 


A fost alături de noi È™i vloggeriÈ›a Doina Stratan. Fiul ei de doar câteva săptămâni È™i micuÈ›a Alisa au lăsat-o să petreacă în familia AQUARELLE. Tatiana Kaberidze s-a declarat încântată de organizare. ”Îmi place foarte mult tematica. Fetele au respectat dess-codul, muzica, mâncarea, decorul, atmosfera”, a menÈ›ionat vloggeriÈ›a, declarată È™i Influencerul Anului în cadrul proiectului ”Femeia Anului 2020”.


 

La fel ca și la petrecerile anterioare, AQUARELLE a stabilit un dress-code. Invitații a trebuit să poarte verde cu influențe tropicale, iar femeile noastre au demonstrat, o dată-n plus, că sunt inventive, au gust estetic dezvoltat și ... au stil!

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98006200790405