Septembrie 01, 2017
Sprâncene ondulate - noul trend ciudat în industria make-up
Tendințele de frumusețare în domeniul art-make-up nu încetează să ne uimească. Sprâncenele vălurite sau mai bine zis ondulate sunt în trend în sezonul acesta. Ai purta?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe rețeaua de socializare instagram au apărut tot mai multe fotografii și filmulețe video în care este prezentat un nou trend de beauty. Pentru unii acesta pare unul ciudat. Efectul acesta poartă denumirea de cel al sprâncenelor ondulate ( din engl. wavy brows). Tot mai mulți make-up artiști încearcă să uimească urmăritorii lor de pe instagram cu trenduri bizare. Aceste noutăți se răspândesc în lumea virtuală foarte repede. Se pare că bloggerii de frumusețe sunt tot mai des obsedați de modelarea sprâncenelor în linii curbate.
Acest aspect ondulat nu este altceva decât natural, este elegant, inovator și cel mai important, temporar.

Potrivit revistei Allure, aspectul ondulat se poate obține prin aplicarea unui anumit tip de gel pe sprâncene și ghidarea firelor de păr în direcția în care doriți să meargă, astfel încât nu trebuie neapărat să vă smulgeți sau să frecați sprâncenele într-o linie, ondulată.

Evident, noul trend a stârnit în mediul social reacții contradictorii. Unii au fost entuziasmați de noua tendință beaty, în timp ce alții au respins-o din start. Tu ce părere ai ?



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8974175453186