Noiembrie 12, 2018
Vrei să slăbești? Uită-te la filme de groază!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit unui studiu, filmele de groaza te ajuta sa slăbești, însă nu toate peliculele sunt recomandate în acest proces de ardere a caloriilor. Fenomenul a fost observat cu mare atenție de către specialiști. De asemenea, vizionarea unui film horror are și câteva avantaje.

 

 

Acest gen de filme ajută și la îmbunatățirea stării de spirit și la arderea caloriilor într-un ritm accelerat. Explicația oamenilor de știință este aceea că filmele de groaza pot ajuta în procesul de slăbire pentru ca pe parcursul vizionării este eliberată foarte multă adrenalina în organism, atunci când sunt declanșați anumiți stimuli. Sistemul nervos este cel care declanșează un răspuns de tipul „luptă sau fugi”.

 

 

Expunerea subiecților la stimuli ce le provoacă teama a condus la eliberarea adrenalinei în organism. Atunci când un asemenea răspuns este declanșat, corpul începe să ardă grăsimile pentru a obține mai multă energie. Totodată, se eliberează și zahăr în sânge. Așadar, filmele de groază ajută la slăbit, fără un aport suplimentar de oxigen.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58078622817993