Decembrie 30, 2022
Vivienne Westwood a murit la vârsta de 81 de ani. Creatoarea de modă a inventat stilul punk
Este doliu în lumea modei, după ce Vivienne Westwood a murit a vârsta de 81 de ani. Creatoarea de modă britanică a avut o carieră de succes și s-a remarcat în lume prin inventarea stilului punk, cunoscut la nivel mondial. Designerul a trecut în neființă joi, fiind alături de familia ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vivienne Westwood și-a trăit viața în lumina reflectoarelor și a lăsat în urmă stiluri unice, inventate chiar de ea. Creatoarea de modă britanică a murit la Londra, la vârsta de 81 de ani, fiind înconjurată de familia ei. Anunțul a fost făcut de compania sa, printr-un mesaj emoționant pe Twitter, în care a menționat că a trecut în neființă liniștită.

Vivienne Westwood 

Vivienne Westwood a murit la vârsta de 81 de ani

O întreagă industrie este în doliu, după ce Vivienne Westwood a murit în urmă cu o zi, la vârsta de 81 de ani. Creatoarea de modă se afla în sudul Londrei și era acompaniată de familie atunci când a trecut în neființă. Vivienne a lăsat în urmă o carieră strălucitoare și un stil care a făcut înconjurul lumii, fiind cea care a dat naștere modei punk.

Anunțul decesului a fost făcut de compania sa, care a transmis un mesaj emoționant pe Twitter și a menționat faptul că Vivienne a murit liniștită și înconjurată de familia ei. Dincolo de asta, cel care și-a exprimat regretul și suferința printr-un mesaj este Andreas Kronthaler, care a spus ca Vivienne va rămâne veșnic în inima lui.

”Voi continua cu Vivienne în inima mea. Am lucrat cu ea până la sfârșit și mi-a oferit o mulțime de lucruri cu care să mă descurc”, a scris soțul lui Vivienne.

Nothing Like A Dame: A Look Back At Vivienne Westwood's Personal Style As  She Turns 80 | British Vogue

Designerul a fost un simbol în lumea modei

Vivienne Westwood a devenit celebră în anul 1970, când și-a făcut apariția cu stiluri noi și nemaivăzute, prezentând modele androgine, tricourile cu sloganuri și o atitudine îndrăzneață. Ea este cea care a inventat stilul punk, care a făcut frurori în întreaga lume. Oamenii o descriau ca fiind o activistă, care se implica în discuții despre schimbările climatice.

Looking Back at Vivienne Westwood's Personal Style | Vogue

Anul 2006 a fost unul important pentru ea, fiind cel în care a primit titlul de ”Dame”, pentru cariera din lumea modei. Vivienne Westwood a fost cea care a îmbrăcat nume celebre de la Hollywood, creațiile sale fiind pe gustul vedetelor precum Dita Von Teese sau prințesa Eugenie.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0155529975891