Septembrie 28, 2020
Vin Diesel s-a lansat în muzică. Actorul își exploatează talentele
Celebrul actor în vârstă de 53 de ani din “Fast & Furious” tocmai şi-a lansat primul single. “Feel Like I Do” este titlul melodiei, prezentată, în premieră, în cadrul unui show televizat de peste Ocean.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Sunt binecuvântat că în anul în care ar fi trebuit să fiu pe platoul de filmare - dar, după cum ştiţi, acest lucru nu a fost posibil - mi-am exploatat un alt talent. O altă modalitate de a vă împărtăşi inima mea", a declarat actorul.

Nu este prima dată când Vin Diesel cântă - a mai făcut acest lucru cu alte ocazii. Una dintre ocazii a fost atunci când a interpretat o piesă în amintirea partenerului său din Fast & Furious, Paul Walker, iar altădată a făcut un cover al piesei Selenei Gomez, It Ain't Me, pe care l-a postat pe contul său de socializare media.

În plus, Vin a fost înainte de a deveni celebru şi bodyguardul unei cântăreţe, dar a fost şi dansator de break dance. Acum, însă, pare că e prima oară când îşi ia în serios acest talent, realizând şi lansând, împreună cu producătorul Kygo, prima piesă proprie. 


 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5713052749634