Mai 08, 2018
(VIDEO) Vezi cum au cântat în zbor spre Paris, Adrian Ursu și Alex Calancea Band!
Vedetele autohtone, Adrian Ursu și Alex Calancea Band au plecat spre Paris, unde vor susține un mega concert pentru moldovenii situați departe de casă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi, 8 mai 2018, Adrian Ursu și Alex Calancea Band, vor susține un concert de zile mari, în capitala Franței, în restaurantul pe care l-a fondat un alt moldovean de-al nostru, originar din Hâncești.

În drum spre destinație, băieții au dansat și au cântat, și și-au împărtășit cu noi buna dispoziție. Pentru că au rădăcini moldovenești, interpreții Adrian Ursu și Alex Calancea Band, au sărbătorit din plin în zbor spre capitala Franței. Ei au interpretat în zbor melodia neamului, piesa "Bucovina". 

"Să se-audă și-n Paris"! - au scris băieții la această postare.

 

Amintim că, Alex Calancea Band, împreună cu Adrian Ursu, vor susține un concert de excepție la Paris, în seara de astăzi, 8 mai. Concertul va fi susținut într-un restaurant, pe care l-a deschis acum un an, un tânăr din Hâncești. Moldovenii din preajma Parisului, vor fi încântați de acest concert, se vor simți mai aproape de casă și de tradiție. Le dorim interpreților autohtoni mult succes, și distracție pe cinste. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4000260829926