Iulie 29, 2019
(VIDEO) Sexy și rea! Vera Brejneva într-o salopetă transparentă la un eveniment

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ex-solista trupei VIA Gra, Vera Brejneva, mereu ne uimește cu ținutele sale îndrăznețe. Aseară interpreta cu origini ucrainene, a participat la un festival de muzică ușoară, în Bacu.

La  acest eveniment, cântăreața în vârstă de 37 de ani, a ales să poarte o ținută provocatoare. Sexy blondina a îmbrăcat o salopetă transparentă, uimindu-și plăcut fanii. Aceast look i-a scos din minți pe fanii artistei, iar picioarele păreau interminabile în salopeta cu scipici. 

În spațiul online a apărut și un video, în care Vera Brejneva, cu mișcările ei de felină, îi vrăjește pe spectatori. Are un trup perfect, iar acest lucru îi permite să-și etaleze toate părțile minunate ale corpului. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Brezhneva (@ververa) on

 

Amintim că, Vera Brejneva s-a născut pe 3 februarie 1982, în Ucraina. Cariera în domeniul muzicii a început-o în anul 2002, pe când avea vârsta de 20 de ani. Ea a devenit membra formației VIA Gra, împreună cu Nadejda Granovskaia și Anna Sedokova. Vera Brejneva a fost solista acestei formații timp de patru ani. Cariera solo a început-o în anul 2008. Cu un an mai târziu a debutat în lumea cinematografiei în calitate de actriță. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61240124702454