Decembrie 19, 2019
(VIDEO) Un duet superb! Ștefan Bănică Junior și fiul lui mai mare au cântat împreună
În fiecare an, în ajunul sărbătorilor de iarnă, interpretul din România, Ștefan Bănică Junior, susține la București un concert fenomenal.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și în acest an, artistul s-a ținut de tradiție, și a cântat pe marea scenă din capitala României. Interpretul a cântat cele mai îndrăgite hituri din palmaresul său, iar spectatorii au rămas extrem de entuziasmați, au aplaudat întreaga seară. 

Cireașa de pe tort a fost însă acel moment când pe scenă a urcat fiul mai mare al interpretului - Radu. Cei doi au purtat costume identice de culoarea roșu aprins și semănau extrem de mult. Radu a cântat alături de celebrul său tată, iar fanii au rămas profund entuziasmați. 

 

 

„În 2002, când a luat naştere Concertul de Crăciun, habar n-aveam că voi, publicul spectator, o să deveniţi a doua mea familie cu care o să-mi împart Sărbătorile. Şi nici n-am conştientizat că, în 18 ani, familia mea de acasă se va mări considerabil. Băiatul meu cel mare, Radu Ştefan, e de aceeaşi vârstă cu Concertul de Crăciun. Practic, au crescut împreună, cu alte vise, cu alte speranţe şi cu alte nevoi. Eu n-am avut şansa să cânt alături de tatăl meu pe o scenă ca asta. Dar acum am bucuria unică s-o împart cu fiul meu”, a spus Ştefan Bănică Junior în cadrul acestui concert. 

Pe pagina de Youtube a apărut acest moment unic. În doar câteva zile, videoclipul a acumulat peste două sute de mii de vizualizări. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71047472953796