Octombrie 26, 2018
(VIDEO) Sarah Jessica Parker face fitness pe tocuri. Vezi cum arată vedeta!
Protagonista principală din serialul Sex and the city este mereu sexy și feminină. Și chiar și atunci când face antrenament în condiții casnice, actrița arată glamuros și extrem de sexy.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița în vârstă de 53 de ani, Sarah Jessica Parker, este într-atât de glamuroasă , încât chiar și un simplu antrenament în condiții casnice, pentru Parker este plin de fițe.

Actrița a publicat pe Instagram un mic video, în care putem vedea cum se desfășoară antrenamentele vedetei la ea acasă. Fanii au înțeles acest lucru chiar din video pe care l-a publicat vedeta. Într-o pereche de blugi mulați și deschiși la culoare și în pantofi de tip stiletto colorați, Sarah Jessica Parker - face sport!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

 

"Și cine-a spus că pe tocuri este imposibil să faci antrenament?" - a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

De fapt, cel mai des, Sarah Jessica Parker face sport în adidași comozi. Pentru a se menține în formă, actrița regulat merge la sală. Parker a menționat că nu are mare ardoare de a face sport și face antrenamente doar 20 de minute zilnic. Cum se vede, anume aceste 20 de minute magice îi ajung vedetei să se mențină în formă.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71198058128357