Martie 24, 2020
(VIDEO) Natan apare în ipostaze drăgăstoase în cel mai nou videoclip prezentat
Aseară, artistul autohton Natan, a lansat videoclip la superba melodie care se intitulează - "Alliluiami".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Când toată lumea stă acasă și își găsește ocupație care mai de care, artistul din Moldova, Natan, ne bucură pe toți cei izolați în casele lor cu o nouă lansare de produs.

Este vorba de melodia care poartă denumirea Alliluiami. Melodia și versurile pentru această piesă au fost compuse de Natan. Piesa este deja îndrăgită de multă lume, iar acum, interpretul a decis că este timpul perfect pentru a o îmbrăca într-un videoclip superb. 

Artistul a prezentat acest clip prin intermediul rețelelor de socializare:

Vă cuprind cu brațele mele de OM MULȚUMIT pe toți și pe fiecare. Să ajungă peste tot !!! - a scris Natan, mulțumindu-i pe toți cei care au lucrat asupra acestui produs muzical de nota zece. 

 

 

Acesta a fost regizat de către Mariana Moiseenco, iar directorii de imagine au fost cei din echipa VioMark și Rodion Kinchev. La lumini a lucrat Ion Crăciun, cunoscut publicului ca DJ Festa. 

În acest videoclip, artistul apare în ipostaze drăgăstoase alături de o brunetă chipeșă, care pare să-l scoată din minți pe cântăreț în videoclipul dat. Produsul a ieșit minunat iar publicului i-a fost pe plac noua melodie prezentată de Natan. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76777410507202