Iunie 27, 2020
(VIDEO) Mariana Mihăilă a lansat o piesă de dragoste. În videoclip apare și fiul artistei
Mariana Mihăilă a pregătit o surpriză inedită pentru admiratorii săi. Artista a lansat o piesă cu totul deosebită, care arată câteva povești reale din viața unor oameni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreta Mariana Mihăilă vine cu o melodie deosebită și un videoclip cu totul special. În imagini sunt oameni reali cu trăiri sincere, iar pentru câțiva dintre eroi apariția în videoclip va fi o adevărată surpriză. Despre asta a anunțat chiar artista pe pagina ei de Facebook. 

”Lansez videoclipul Florile și dragostea”, în speranța că ne vom putea îmbrățișa din nou – fără frică. Clipul este despre bucuria pe care o simțim atunci când primim sau dăruim flori. De ce Florile și Dragostea? Pentru că ele sunt strâns legate una de alta,  deoarece niciodată un om care nu te iubește, care nu ține la tine sau nu te respectă, nu-ți va dărui flori. Întotdeauna florile sunt dăruite datorită unui sentiment de afecțiune”, spune interpreta.

Artista le-a mulțumit tuturor persoanelor implicate în realizarea producției muzicale: ”O producție video realizată de videograful Dumitru Cecan căruia îi mulțumesc pentru atitudine serioasă, profesionalism și răbdare. Melodia semnată de Maestrul Ian Raiburg, orchestrație și mastering Ivan Linkovskii, iar textul îmi aparține. Merci Cristinei Postolachi pentru complicitate și posibilitatea de a filma o cerere în căsătorie reală (acum un an în urmă pe data de 14 iunie 2019). Apropo: pentru logodnică va fi o surpriză, să se vadă în clipul meu.”, a mai adăugat interpreta.

                                                                               

Momentul mult așteptat apare la finalul videoclipului, când în imagini apare și băiețelul Marianei Mihăilă.

”M-a întâmpinat la aeroport anul trecut, când veneam de la un concert din Londra, susținut pentru diaspora noastră, și a alergat la mine cu un buchețel de lalele. Mi-a făcut soțul atunci o surpriză și a organizat ca sa fie filmat momentul, dar eu să nu știu nimic, ca sa fiu total nepregatită și așa am o reacție și emoții firești.”, a mai povestit artista.

                                              



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5461094379425