Iulie 10, 2020
VIDEO: Imagini rare din reședința Ducilor de Sussex din Los Angeles. Cum arată exteriorul casei lui
Prințul Harry apare într-un video destinat ceremoniei de deschidere a Conferinței SIDA 2020, în imagini ce par surprinse la reședința Ducilor de Sussex din Los Angeles, scrie People.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul Harry e cofondatorul organizației Sentebale, ce ajută copiii din Lesotho și Botswana ai căror viață a fost afectată de HIV.

În video, Prințul Harry vorbește despre încercările recente la nivel global și oferă o platformă tinerilor pentru a-și exprima punctul de vedere.

“La Sentebale, vedem rezistența tinerilor în fiecare zi, motiv pentru care suntem inspirați în fiecare zi de la fondarea ONG-ului cu Prințul Seeiso în 2006,” a declarat Harry în video.

“Așa cum veți vedea, acești tineri sunt pregătiți să vorbească împotriva nedreptăților, să fie un model pentru egalii lor, să susțină prevenirea HIV și să se împotrivească sistemelor ce ne limitează în căutarea unui mediu mai primitor, în care putem fi acceptați toți.”

                                            

Video-ul oferă și o scurtă imagine cu priveliștea casei în care locuiesc Ducii de Sussex. Potrivit People, video-ul a fost înregistrat la reședința în care locuiesc Prințul Harry și Meghan împreună cu fiul lor de 1 an, Archie, din luna martie a acestui an. Se zvonește că vila aparține producătorului și actorului Tyler Perry.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58884000778198