Mai 03, 2018
(VIDEO) David Beckham s-a emoționat până la lacrimi. Vezi ce surpriză i-a făcut fiul mai mare!
Pe 2 mai, David Beckham și-a sărbătorit aniversarea. Fotbalistul a împlinit vârsta de 43 de ani. Cu acest prilej, fiul mai mare, Brooklyn, a venit să-l viziteze. Vezi ce surpriză i-a făcut el.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De dimineață, de ziua lui de naștere, David Beckham primise un șir de felicitări de la cei dragi. Pe rețelele de socializare apăruse felicitări din partea Victoriei Beckham, și a celorlalți copii ai fotbalistului, Cruz, Romeo și Harper. Chiar dacă întreaga familie îi era aproape de ziua lui, totuși, fiul mai mare, Brooklyn, nu era printre ei, pentru că-și face studiile la New York. Familia a pus totul la cale, și pentru că, Brooklyn nu-și închipuia cum este cu putință să nu fie alături de tatăl său de ziua lui, a venit și el să-și felicite părintele. 

 

Fiul mai mare, s-a apropiat de tatăl său, când el, împreună cu familia sărbătorea, și l-a cuprins strâns. Lui David nu-i venea să creadă, era atât de emoționat, încât a și lăcrimat. "Ce faci aici", - îl întreba David, și continua să plângă de fericire. Vezi și tu cum a fost!

 

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 

Amintim că, David Robert Joseph Beckham, s-a născut la 2 mai 1975, în Londra. El intră în topul celor mai buni fotbaliști din întreaga lume, din toate timpurile. A câștigat Balonul de Aur, în anul 1999. A fost căpitanul echipei naționale din Anglia până în anul 2006. Cariera lui a început în anul 1992, când avea doar 17 ani, în Manchester United FC. 

 

 

David Beckham este căsătorit din anul 1999 cu Victoria Adams, fosta solistă a trupei Spice Girls. Cei doi au împreună patru copii, Brooklyn, Harper, Romeo și Cruz. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97418856620789