Mai 26, 2023
Viața Tinei Turner, măcinată de necazuri! „Am vrut să mă sinucid, dar m-a oprit soțul”
Tina Turner s-a stins din viață miercuri, la vârsta de 83 de ani, la reședința sa din Zurich, Elveția. În urma ei, a rămas o poveste de viață demnă de film, presărată însă cu multe tragedii personale. Regina Rock’n’Roll a avut o carieră ilustră, care a fost umbrită de necazurile și greutățile prin care a trecut, de-a lungul anilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A fost abandonată de părinți. La doar 10 ani, Tina Turner, pe numele ei real Anna Mae Bullock, a fost abandonată de mama ei, Roxanna Bullock. Câțiva ani mai târziu, și tată ei, Alex, s-a recăsătorit și a lăsat-o pe Tina în voia sorții. În autobiografia ei, „Eu, Tina”, a mărturisit că părinții ei nu au iubit-o niciodată și că a fost un copil nedorit, scrie click.ro

Poza alb negru cu Tina Turner și fostul ei soț Ike Turner

S-a căsătorit de frică. Tina Turner a dezvăluit, în urmă cu mulți ani, că ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața ei s-a transformat într-un adevărat coșmar. Ea a fost forțată să urmărească un spectacol sexual în direct într-un bordel în noaptea nunții cu Ike Turner. Tina s-a căsătorit cu muzicianul, un cunoscut bătăuș de femei, dependent de cocaină, la vârsta de 22 de ani, în orașul mexican Tijuana. A divorțat de el în 1978. În timpul celor 16 ani de căsnicie, Ike a abuzat-o fizic în mod continuu pe Tina, folosind orice, de la bastoane până la o oală cu cafea clocotită.

Tina Turner pe scenă, în 2019

Doi copii i-au murit la doar patru ani distanță

Tina Turner și fiul ei Raymond Craig Turner

I-au murit doi copii. Raymond Craig Turner, fiul pe care îl avea din relația cu regretatul saxofonist Raymond Hill, s-a sinucis în anul 2018, la vârsta de 59 de ani, iar în decembrie 2022 a murit și Ronnie, băiatul pe care l-a avut cu Ike Turner, de cancer la colon. Această dublă tragedie i-a măcinat viața Tinei Turner. „Cred că Craig se simțea singur, asta cred că l-a distrus mai mult decât orice altceva. Am imagini în casă cu el zâmbind și cred cu tărie că este într-un loc mai bun.", a declarat ea în 2019, pentru CBS News. Tina Turner mai avea doi copii adoptați, pe Ike Jr și Michael, pe care Ike Turner îi avea din căsnicia cu Lorraine Taylore.

A fost diagnosticată cu cancer intestinal în 2016. Tina Turner a suferit un transplant de rinichi de la al doilea și ultimul ei soț, Erwin Bach, în 2017, la un an după ce a primit cumplitul diagnostic. „Când mă gândesc la bolile pe care le-am avut, spun că au venit într-o perioadă bună, când m-am retras din activitate. Nu blamez corpul, blamez faptul în sine, vârsta”, a declarat Tina, în urmă cu ceva timp.

 

A vrut să se sinucidă. Din cauza problemelor de sănătate, Tina Turner a luat la un moment dat în calcul sinuciderea asistată. Soțul ei, Erwin, a intervenit și a făcut-o să renunțe la ideea extremă. „Supraviețuiam, nu trăiam cu adevărat. Așa că am început să mă gândesc la moarte. Am vrut să mă sinucid. Dar soțul meu, Erwin, mi-a spus că nu vrea o altă femeie sau o altă viață. M-a șocat. Apoi mi-a zis că îmi donează unul din rinichii lui. Mi-a salvat viața”, a mărturisit legendara artistă, potrivit tabloidului britanic Mirror.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68105435371399