Octombrie 21, 2020
Viața a bătut ... teatrul! Emmanuel și Brigitte Macron au făcut 13 ani de mariaj
Relația lor a ținut primele pagini ale ziarelor. Unii s-au amuzat și au criticat, însă președintele Franței și prima lui doamnă și-au trăit iubirea dincolo de orice speculație. Emmanuel și Brigitte Macron au împlinit ieri 13 ani de la nuntă. ”Este cea mai frumoasă femeie”. Așa a închis gura tuturor, de-a lungul timpului, simpaticul lider la Elysee atunci când venea vorba de iubirea vieții lui, de aceeași vârstă cu mama președintelui Macron. De altfel, nici până acum nu a putut s-o accepte ca noră.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cei doi s-a întâlnit prima dată atunci când Macron avea 15 ani, iar doi ani mai târziu acesta i-a făcut o promisiune șocantă profesoarei sale. "La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus: Orice ai face, mă voi căsători cu tine!", a povestit Trogneux pentru revista Paris Match anul trecut, citată de digi24.ro. 

La acel moment, Brigitte Auziere, căsătorită, cu trei copii, se ocupa de clubul de teatru, iar Macron, un iubitor de literatură care visa să fie romancier, era membru al clubului.

Părinții lui Emmanuel Macron au aflat întâmplător despre relația celor doi și au crezut, mult timp, că fiul lor este îndrăgostit de o colegă, Laurence Auziere, fiica lui Trogneux. Când au aflat adevărul, au încercat din răsputeri să-i despartă. Actualul lider de la Elysee avea, la acea vreme, 16 ani, iar Brigitte Trogneux 40.

Părinții săi i-au interzis profesoarei să se mai vadă cu fiul lor, măcar până când acesta împlinește 18 ani. "Nu pot să vă promit nimic", a fost răspunsul lui Trogneux.

"Credeau că se va termina, în cele din urmă, și au făcut totul pentru a ne despărți. Nu știu cum aș fi reacționat eu în locul lor", a povestit președintele Franței în biografia sa.

Doi ani mai târziu, Macron s-a confesat mamei sale și i-a mărturisit că încă este îndrăgostit de profesoara sa și le-a cerut părinților să le accepte relația.

"Nu era un adolescent. Avea o relație de egalitate cu alți adulți", a povestit Brigitte Trogneux într-un documentar de televiziune.

În cele din urmă, Brigitte s-a mutat în capitala franceză pentru a fi alături de iubitul său și a divorțat. Cei doi sunt împreună de atunci, însă căsătoria a avut loc abia în 2007. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95836758613586