August 20, 2019
Vezi cum și-a sărbătorit ziua de naștere Madonna!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Regina muzicii pop a împlinit 61 de ani pe 16 august 2019. Acest eveniment trebuia sărbătorit neapărat, cu toată splendoarea, așa cum mereu Madonna își celebrează aniversările. 

A mâncat pizza, a consumat băuturi alcoolice, a dansat, a cântat și s-a distrat la maximum alături de oaspeții care au avut onoarea să fie prezenți la acest eveniment special.

Vedeta a postat câteva video distractive de la aniversare pe pagina sa de Instagram, unde o vedem pe diva muzicii pop fericită și lipsită de inhibiții. 

 

 

Alături de ea au fost prietenii apropiați, colegii de breaslă, dar și copiii săi adoptivi, care au dansat alături de ea toată seară. Întreaga echipă alături de care muncește din greu artista, i-a fost alături. Ei i-au organizat o petrecere extraordinară, cu prăjituri multe și cu băuturi alcoolice selecte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

De asemenea, echipa i-a dat în dar Madonnei zeci de baloane, care au creat o atmosferă nemaipomenită. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

Amintim că, Madonna a debutat în lumea muzicii acum 36 de ani. Prima piesă a artistei a fost „Everybody”. Ea a fost mereu în centrul atenției, atât din cauza că era excentrică, sexistă și nebunatică cât și din cauza muzicii pe care o făcea aceasta.

Este una din cele mai îndrăgite interprete din întreaga lume. Ea este deținătoarea a 7 premii Grammy, a fost nominalizată la premiile Globurile de aur, și are lansate zeci de albume. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.22789311409