August 07, 2019
Vezi cum se distrează Heidi Klum și Tom Kaulitz în luna de miere

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În primele zile ale lunii august, super modelul Heidi Klum și iubitul său tinerel Tom Kaulitz, și-au oficializat relația. Cei doi au jucat o nuntă ca-n povești, mireasa a purtat o rochie de culoarea alb imaculat, chiar dacă se află la cea de-a treia căsătorie. Fericiți și îndrăgostiți Heidi și Tom au făcut acest pas pentru că așa simțeau și așa își doreau. 

 

 

După serbare, celebrul cuplu a plecat în luna de miere, în Capri, Italia. Paparazzi i-au surprins pe tinerii însurăței cum făceau plajă. Fotomodelul în vârstă de 46 de ani, nu se sfiește să-și arate corpul, și de ce ar face-o, căci arată impecabil la vârsta sa. Vedeta face plajă topless, lăsându-și sânii în văzul tuturor. Soțul acesteia, n-are nici măcar 30 de ani, totuși, cei doi arată superb împreună. 

 

 

 

 

Amintim că, Heidi Klum și Tom Kaulitz formează un cuplu din luna mai 2018. Cei doi s-au logodit în luna decembrie a anului trecut, iar în acest weekend, s-au căsătorit, nunta celebrând-o pe un iahnt luxos. La eveniment au participat prietenii apropiați ai cuplului. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71990442276001