Septembrie 17, 2019
Vezi cum s-a desfășurat Festivalul Internațional de Film Documentar Moldox

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În perioada 10-15 septembrie, la Cahul s-a desfășurat cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Film Documentar, Moldox. Un eveniment unic pentru întreaga Moldovă. Oameni de pretutindeni s-au adunat aici pentru a gusta din cele mai bune filme documentare de scurt și lungmetraj.

În cadrul festivalului au avut loc trei workshop-uri dedicate filmului documentar, Inspiration, Interaction și Exploration. Tinerii din întreaga țară au muncit din greu, pentru a face cel mai bun produs filmic.

 

 

 

Tema festivalului din acest an a fost - Metamorfoze, și s-a concentrat în special în schimbarea politică și economică , metamorfoza rolurilor atribuite femeii și bărbatului în societate, metamorfoza vârstei, ș.a. 

 

 

Toată lumea dornică și înfometată de cinematografie a avut posibilitatea de a veni la festival din orice colț al țării. Chișinăuienii au beneficiat de transport gratuit, care zilnic făcea naveta Chișinău-Cahul. 

În ultima seară a festivalului, au fost prezentate proiectele asupra cărora s-a lucrat toată perioada festivalului. De asemenea, au fost numiți câștigătorii premiilor speciale din partea juriului venit din străinătate.

 

 

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76281952857971