Octombrie 02, 2019
Vezi cum Iuliana Beregoi și-a felicitat mama cu ocazia zilei de naștere

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În prima zi a lunii octombrie, am avut parte de multe sărbători la nivel internațional, Ziua Mondială a Muzicii, Ziua Mondială a Cafelei, Ziua Internațională a Vegetarienilor. Pentru micuța interpretă autohtonă, Iuliana Beregoi această zi a fost una specială, căci pe 1 octombrie s-a născut mama ei. 

Cu acest prilej, micuța cântăreață a felicitat-o pe mama sa, prin intermediul rețelelor de socializare. Aceasta a scris un mesaj emoționant de felicitare pe contul său de Instagram, la care a adăugat și două fotografii rare din arhiva lor personală. 

 

 

 

"Astăzi este o zi specială, astăzi este ziua in care sa născut cea mai importantă persoana pentru mine, mama.

Mama, vreau sa te felicit cu ziua ta de naștere sa știi ca te iubesc enorm și îți sunt recunoscătoare pentru tot ce ai făcut și faci împreuna cu tata pentru mine. Tu mi-ai dat viața, mai crescut, și mai susținut și ai fost alături de mine chiar când nu mai aveam încredere in mine, mereu ai fost lângă mine, mi-ai dat sfaturi și îmi ești ca un cel mai bun prieten. Te iubesc mama, și îți mulțumesc pentru tot. Ești cea mai perfecta", - a scris Iuliana Beregoi în dreptul acestor poze. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99113845825195