Februarie 27, 2020
(VIDEO) Vezi cum arată soția lui Djigan după o săptămână de la naștere

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Soția rapperului rus Djigan, Oksana Samoilova, a devenit acum o săptămână mamă pentru a patra oară. În timpul sarcinii, Oksana arăta ca o adevărată păpușică, iar după nici nu ai spune că a născut.

Frumoasa mămică a vrut să demonstreze că într-adevăr arată de nota zece, de aceea, a făcut un video pe rețelele de socializare, arătând cât de bine arată în costum de baie. În prezent, Oksana Samoylova se află în Miami, SUA.

 

 

Nu vreau să postez poze, ca să nu vă creez impresia că am făcut photoshop. Astăzi este a șaptea zi după naștere, și nu înțeleg unde mi-e burta. Cum a reușit atât de rapid să dispară? Eu nu fac nimic special sau deosebit. Nici chiar bandaj nu port (mi-au spus să renunț la acesta timp de 2 săptămâni). Mănânc tot ce vreau și hrănesc copilașul. În primele trei zile am avut burtică exact ca-n luna a șasea de sarcină, iar mai apoi a început singură să dispară. Mulți îmi zic că acest lucru se întâmplă din cauza că am băiețel. Eu deja încep să-i cred))))), - a scris Oksana Samoylova la această postare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samoylova Oxana (@samoylovaoxana) on

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71924996376038