Mai 29, 2018
Vezi cum arată Shannen Doherty după operația chirurgicală
Actrița de la Hollywood, Shannen Doherty, a ieșit din spital, după ce, acum câteva săptămâni i s-a făcut o operație de urgență. Actrița are cancer.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De mai bine de trei ani, celebra actriță de la Hollywood, Shannen Doherty, se luptă cu o boală incurabilă. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer mamar. După ce în urmă cu două săptămâni, actriței i s-a făcut operație chirurgicală, acum a fost externată și arată destul de ok. 

 

Shannen a fost surprinsă plimbându-se pe străzile din California, împreună cu soțul și cu mama ei. Se pară ce cei trei se duceau după cumpărături. Acest fapt ar însemna că actrița se simte mult mai bine, și acest lucru este foarte îmbucurător. Actrița a purtat o rochie de culoarea roșie cu un imprimeu floral și un pulover de culoarea albastru supradimensionat. Ea arăta foarte bine, nici n-ai fi spus că este bolnavă. 

 

 

Amintim că Shannen Doherty a devenit celebră după rolul său din serialul televizat ”Beverly Hills 90210”. Din anul 2015 medicii au depistat că actrița are cancer. Vedeta a făcut ședințele de radioterapie și de chimioterapie și a renunțat la păr. S-a căsătorit cu actualul soț, care este fotograf de profesie, în anul 2011. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92889142036438