Decembrie 21, 2018
Vezi cum arată Adela Popescu la zece zile după sarcină!
Acum zece zile, prezentatoarea de televiziune din România, Adela Popescu, a adus pe lume cel de-al doilea copilaș.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una din cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune de peste Prut, Adela Popescu, arată superb la doar zece zile de la nașterea celui de-al doilea copil. Vedeta de televiuzne a postat pe contul său de Instagram o poză în care demonstrează lumii întregi cât de bine arată după ce a născut. În poză, Adela apare într-o rochie de culoarea roșie, zâmbind și savurând cafeaua de dimineață. 

 

 

Amintim că, Adela Popescu a avut o sarcină grea și a născut cu mari dureri. Ea a născut un băiețel perfect sănătos, a cărui numă încă nu l-a dezvăluit, deși a anunțat că numele va începe cu litera "A". 

"Stiu ca la un moment dat nu mai puteam nici sa clipesc, buzele mi se uscasera, gura la fel si tot ce mai puteam face era sa ridic un deget prin care semnalizam ca sunt in mijlocul unei contractii, deci, sa rog sa nu ma atinga nimeni.
Marturisesc ca nimic, dar absolut nimic nu ma alina, desi am aplicat tot ce mi se spusese ca ar ajuta: am respirat asa cum stiam ca trebuie sa o fac, am plans, am urlat surd, si cred ca daca mai aveam puterea sa scot un sunet acela ar fi fost “curmati-mi durerea cu orice pret”. 
- a scris Adela Popescu pe blogul său personal. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.6856729984283