Octombrie 02, 2018
Vezi cum a reacționat Alain Delon la moartea lui Charles Aznavour
Doliu în lumea muzicii franceze. Artistul Charles Aznavour s-a stins din viață. Vestea tristă l-a frapat pe actorul francez Alain Delon.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cel mai important cântăreț de varietăți al secolului 20, Charles Aznavour, s-a stins din viață la vârsta de 94 de ani, în locuința lui din sudul Franței. Vestea tristă a bulversat întreg poporul francez. 

Actorul Alain Delon a rămas afectat de această tristă veste. Delon are probleme grave de sănătate și în prezent este imobilizat la pat. 

 

 

"Sunt distrus. Sunt complet bulversat. Moartea lui mă lovește din plin. Îl iubesc pe acest om. Îl cunoșteam de la începuturile mele. Am debutat practic împreună (...) Charles era singurul uriaș al cântecului francez. Din epoca mea, toată lumea a murit: Aznavour, Becaud și Trenet. Au făcut totul.... Charles Aznavour a rămas pe piscuri atât de mult timp. A murit în somn, fără să sufere. E singura chestie care mă liniștește un pic" - a declarat celebrul actor francez pentru AFP.

 

 

Amintim că, Charles Aznavour s-a născut la 24 mai 1924, a fost cântăreț și compozitor. A fost unul dintre cei mai simpatizați și mai longevivi cântăreți francezi, fiind totodată și unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți francezi în restul lumii.  A compus peste 1000 de cântece în mai multe limbi, și a susținut sute de concerte de amploare în întreaga lume. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3567035198212