Septembrie 30, 2019
Vezi cum a fost la prima ediție a Clubului pentru Femei AQUARELLE
În această sâmbătă a avut loc prima ediție a Clubului pentru Femei AQUARELLE.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La cea dintâia ediție a Clubului pentru Femei AQUARELLE, s-a desfășurat seminarul „Sănătatea intimă și sexuală a femeilor. Secretele unei relații ideale de cuplu”. La seminar au participat patru specialiști din domeniul medicinei, care au discutat despre sănătatea sexuală a femeilor.

Invitatul special al seminarului a fost unul din cei mai buni medici ginecologi din Ucraina, Natalia Leliuh. În cadrul seminarului au fost discutate zeci de teme importante, cum ar fi: 

  • "Este posibil să facem sex în timpul menstruației?”;
  • „Ce acțiuni vor ajuta la refacerea libidoului pierdut?”;
  • „Există oare sex după naștere?”;
  • ”Ce este corecția plastică intimă? Cine o face? Ce secrete trebuie să știi?”.


Și-au împărtășit cunoștințele din acest domeniu și alți trei medici de categorie superioară de la noi din țară, Andrei Oprea (urolog, sexolog), Svetlana Sandler (psiholog), Victoria Voloceai (ginecolog). Pe lângă noile lucruri pe care le-am aflat de la cei patru specialiști profesioniști, de asemenea, la acest seminar am avut parte de-o atmosferă relaxantă, de oameni frumoși, de multă șampanie și de gustări delicioase. Toți cei prezenți la eveniment s-au relaxat din plin și au aflat lucruri importante și neștiute pentru viața fiecărei femei, indiferent de vârstă. 

 

Amintim că, echipa AQUARELLE în fiecare lună va organiza seminare și conferințe dedicate femeilor, la Clubul pentru femei AQUARELLE. 

 

Partenerii seminarului:

American Medical Center

AVA 1727 WINE BAR & RESTAURANT

Abbott Laboratories

WÖRWAG Pharma

Balkan pharmaceuticals

Bayer Pharmaceuticals

LEKPHARM

docdoc.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58581376075745