Noiembrie 06, 2018
Vezi cine va avea ocazia în acest an să prezinte sutienul de milioane la show-ul Victoria's Secret!
În fiecare an este aleasă una din cele 60 de modele de la Victoria's Secret, care va prezenta publicului sutienul de milioane - fantasy bra. În acest an pentru această funcție a fost aleasă frumoasa blondă - Elsa Hosk.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Visul fiecărui model de la Victoria's Secret este de a reprezenta sutienul de milioane - Fantasy Bra. Nu oricum îi este dat să-l reprezinte. Doar una din 60 de modele are această șansă. În anul 2018, la show-urile de la Victoria's Secret care vor avea loc peste câteva zile, Fantasy Bra va fi prezentat de către modelul cu picioare interminabile - Elsa Hosk.

 

 

Sutienul este făcut din 2100 briliante, și a fost făcut în colaborare cu Atelier Swarowski. Confecționarea lui a durat 930 de ore și el este în valoare de un milion de dolari.

 

 

"Este cel mai minunat cadou de ziua mea. Mulțumesc Victoria's Secret, ca a ajutat să-mi realizez unul din cele mai mari ale mele visuri". - a scris modelul pe rețelele de socializare. 

 

 

Amintim că show-ul de la Victoria's Secret va avea loc pe data de 8 noiembrie 2018. Elsa Hosk este născută cu o zi mai devreme, pe 7. Modelul va împlini vârsta de 30 de ani. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79594016075134