Mai 09, 2018
Vezi ce ținute au purtat Penelope Cruz și Javier Bardem la deschiderea Festivalului Cannes 2018!
Cea mai stilată pereche de la Hollywood, Penelope Cruz și Javier Bardem, au participat aseară, 8 mai, la deschiderea Festivalului Internațional de Film, Cannes 2018. Însă, de data aceasta, Penelope a cam dat-o în bară la capitolul - vestimentație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cea de-a 71-a ediție a Festivalului Internațional de Film, Cannes 2018, a început ieri, în Franța. Filmul de deschidere a fost pelicula în care protagoniștii principali sunt actorii Penelope Cruz și Javier Bardem care se numește “Everybody Knows”.

 

 

Pe Covorul Roșu, de la Cannes, actrița a purtat o altă ținută, tot de culoarea neagră, care, însă, criticii au bombardat-o cu comentarii negative. Ținuta, de tip vintage, nu i-a scos în evidență vedetei atuurile, ci au făcut-o să pară banal. Bretele lungi, de culoarea neagră, și imprimeurile florale, nu le-au fost pe gust criticilor de vestimentație. În schimb, soțul actriței, a arătat formidabil. Javier a purtat un costum de culoarea albastru închis, cămașă albă și un papion negru. 

 

 

La cina care a fost organizată după deschiderea festivalului, Penelope a purtat o rochie și mai neinspirată, de culoarea argintie, de tip prințesă, cu multe volane și cu paiete. Criticii n-au apreciat nici această ținută. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97540736198425