August 01, 2019
(POZE) Vezi cum arată bărbatul alături de care Olia Tira își serbează ziua de naștere
Interpreta autohtonă Olia Tira își sărbătorește astăzi, 1 august, aniversarea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În prima zi a lunii august, Olia Tira își sărbătorește ziua de naștere. Astăzi, interpreta autohtonă de muzică ușoară împlinște vârsta de 31 de ani. Această zi importantă din viață, artista o petrece alături de sufletul său pereche, pe un alt continent, în America. 

Pe rețelele de socializare, frumoasa blondă a postat câteva poze de-o frumusețe rară alături de bărbatul care a reușit să o cucerească și să o facă cea mai fericită. Este pentru prima oară când interpreta postează poze împreună.  

La mulți ani nouă! 

Iubirea noastră este o adevărată poveste, ruptă din filmele romantice. Sunt atât de recunoscătoare că te-am cunoscut, sufletul meu pereche! Nu poți fugi de la propria soartă, și acum știu acest lucru la sigur.

Sunt foarte mulțumită că împreună cunoaștem lumea, îmi completezi perfect viața. Ești unul din oamenii care pune accent pe lucrurile frumoase și pozitive. Ador faptul că noi privim împreună în aceeași direcție, că creem în jurul nostru o aură ce emană energie pozitivă. Îmi place acest lucru. Hai să fim fericiți și să ne bucurăm de seara care ne-a unit. - a scris Olia Tira pe rețelele de socializare. 

 

 

 

Amintim că, Olia Tira este interpretă autohtonă care și-a început cariera solo la vârsta de 13 ani, când a participat la concursul "Faces to faces", în orașul Cahul. După acest concurs, interpreta a început colaborările cu vestitul producător Sergei Orlov. Vedeta a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. În anul 2010, împreună cu trupa Sunstroke project, Olia Tira a reprezentat țara noastră la concursul Eurovision.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79598784446716