Aprilie 28, 2022
Vedete care și-au transformat ținutele în mesaje politice la Met Gala
Met Gala este fără doar și poate cel mai așteptat eveniment fashion al anului. De-a lungul timpului, vedetele au defilat în ținute spectaculoase, unele dintre ele transformate în mesaje politice. Iată în continuare câteva exemple.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Met Gala a fost înființată în anul 1948. Scopul era acela de a strânge bani pentru Muzeul Metropolitan de artă. Scop care de altfel s-a păstrat până în prezent. Succesul său s-a datorat faptului că oferă celebrităților și oamenilor influenți șansa de a participa la un eveniment exclusivist. De a afișa ținute care să atragă atenția și care, uneori, chiar să transmită semnale ascunse. De-a lungul anilor, multe vedete au ales să își transforme ținutele în mesaje politice la Met Gala.

 

În 2018, tema evenimentului a fost „Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”. Lena White și-a făcut apariția pe red carpet într-o capă Carolina Herrera în culorile curcubeului. A militat astfel pentru comunitatea LGBTQ+.

Un an mai târziu, în 2019, tot Lena Waithe de această dată însoțită de Kerby Jean-Raymond. Au purtat costume masculine în dungi cu sloganuri inscripționate pe spate. Ambele cu referire la comunitatea oamenilor de culoare și a celor din comunitatea LGBTQ+.

Anul trecut, Met Gala a revenit după o pauză de un an în contextul pandemiei. Carolyn Maloney, reprezentantă a Camerei Reprezentanților s-a numărat printre participanți. A purtat o ținută tribut pentru mișcarea sufragetelor. Pe geanta ei era inscripționat mesajul „ERA Yes”. Amintind de amendamentul privind egalitatea în drepturi a ambelor sexe.

Dan Levy a purtat o ținută spectaculoasă semnată Loewe. Tot ca un mesaj pro comunitatea LGBTQ+.

Megan Rapinoe a purtat un costum Sergio Hudson. Și-a accesorizat ținuta cu un clutch pe care era scris „in gay we trust”.

Tot în 2021, Alexandria Ocasio-Cortez a bifat o apariție riscantă. O rochie albă pe care era scris cu roșu mesajul „Tax the rich”. (impozite pentru bogați).

Sursa: agentiadepresamondena.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89722681045532