Octombrie 09, 2020
Vedete, care își țin departe copiii departe de camere
Sunt părinți celebri. Se manifestă activ atât la evenimentele, la care sunt invitați, cât și în mediul online. Sunt sinceri cu publicul lor, însă atunci când vine vorba de familie, în special, de copii, unii sunt cât se poate de discreți. Nu postează nimic sau aproape nimic. Iată câțiva dintre cei care își ascund copiii de ochii publicului lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

ADRIAN URSU, interpret. Nu am mai văzut-o pe fiica lui, Maria - Andreea, încă de când era micuță. Recent, fetița lui a împlinit 7 ani. Nici cu acea ocazie nu ne-a arătat-o pe fetița lui. 

Kătălina Rusu, interpretă. La câteva luni după ce a născut-o pe Melissa, a făcut o sesiune foto într-un lan de lavandă. După aceea însă a preferat să pună răbdarea admiratorilor săi la încercare. Postează poze când sunt la plimbare și lasă la vedere ... căruciorul în care se află fetița ei. 

Xenia Deli, model. Și ea a avut grijă să fie cât mai discretă și să-și țină familia departe de obiectivul camerei de fotografiat, în special, pe fiica sa, Anastasia. Abia în vara acestui an a postat câteva poze cu micuța, dar și atunci s-a asigurat că nu i se observă fața. 

Mariana Mihăilă, interpretă. Este foarte activă pe rețelele sociale, dar ne permite să vedem doar cum își desfășoară activitatea profesională. Poze cu băiețelul ei Marius sau cu soțul sunt ca un desert, servit foooarte rar. 

Lili Lozan, prezentatoare TV. Micuțul Adrian este protejat maxim de mama lui. Abia așteptăm să crească și să ni-l arate. 

Adriana Ochișanu, interpretă. De ceva vreme, Adriana nu-și mai afișează viața personală pe rețelele sociale, cu atât mai mult, pe fetița ei Mihaela. 

Cristina Moldovanu, prezentatoare TV. Frumoasa brunetă ne răsfață din când în când cu câte o poză cu soțul și fiul său Alexandru. 

Vera Terentiev, prezentatoare TV. Are o familie frumoasă, însă rar ne permite să-i admirăm pe toți membrii, mai ales pe micuții Răzvan și Victoria. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66482281684875