Decembrie 05, 2016
Vadim și Sabina Scarlat
Cum e să fii soția unui medic ginecolog-obstrician, să educi gemeni și cum să faci astfel, încât sărbătoarea să fie memorabilă pentru oaspeți, vom afla de la protagoniștii noștri Vadim și Sabina Scarlat. Aceștia ne-au povestit în amănunt povestea lor de dragoste.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sabina

Ne-a făcut cunoștință o prietenă comună și Vadim deodată a trecut la fapte. Era perseverent, mă suna de trei ori pe zi. O dată m-a sunat dis-de-dimineață, când se îndrepta spre muncă. Se pare că mă pregătea pentru viața de familie. (Zâmbește.) Să fiu sinceră, acest lucru m-a pus un pic în gardă și deja mă străduiam să păstrez distanța, pentru că mi se părea că Vadim grăbește foarte mult lucrurile.

Vadim

Deodată am înțeles că Sabina este jumătatea mea. N-am avut nevoie de prea mult timp s-o cunosc mai bine. La prima întâlnirea Sabina a ieșit «pentru un minut». Inventasem eu un motiv, cică aveam o chestie de lucru. Și cu mare greu am convins-o să intre în localul «La plăcinte» vizavi de casa ei.

Sabina

Vadim a comandat ceai și plăcinte cu vișini. Chiar dacă mie nu-mi plac copturile dulci, n-am stat să-i spun acest lucru și am gustat o bucățică doar din politețe. Sincer, nu știu de ce mi-au plăcut atât de mult, dar de atunci, plăcinta cu vișini a devenit desertul nostru preferat.

Cererea în căsătorie

Sabina

Vadim m-a sunat și mi-a propus să ne vedem, dar eu eram foarte ocupată. Atunci el mi-a spus că el merge din urma mea pe bulevardul Traian și m-a rugat să mă opresc. Până am parcat, el a ieșit din mașină. Mi-a dăruit un buchet mare de trandafiri și mi-a zis: «Tu vei fi soția mea!»

Vadim

Am cerut-o de soție după 3 zile. Este probabil ciudat că nici n-am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea, ci am hotărât în locul ei acest lucru. Dar eu eram sigur că aceasta este femeia vieții mele, jumătatea mea! Și ea a răspuns: "Bine, hai să încercăm".

Sabina

Din copilărie visam să ajung medic, dar aveam frică de sânge și de tot ce provoacă durere și de aceea am hotărât că nu pot să fiu medic. Și la un moment dat, m-am gândit că dacă eu nu voi deveni medic, atunci soțul meu la sigur va fi! Așa și a fost.

Restul interviului îl puteți citi în revista AQUARELLE a lunii decembrie



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88994932174683