Iunie 09, 2023
Unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România fost găsit mort. Stephan Pelger a murit la 43 de ani
Șoc în lumea modei. Stephan Pelger, unul dintre cei mai talentați și cunoscuți designeri din România fost găsit mort. Avea doar 43 de ani. Potrivit primelor informații, creatorul de modă s-ar fi spânzurat. A fost descoperit de un vecin.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celebrul creator de modă Stephen Pelger și-a pus capăt zilelor. Chiar dacă în mediul online afișa întotdeauna un zâmbet larg, în spatele acestuia se ascundea o tristețe care, pentru el, a devenit grea de suportat. Apropiații vorbesc despre o depresie profundă de care at fi suferit creatorul de modă, scrie click.ro

Un vecin a dat alarma, iar la fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj medical. Medicii nu au mai avut ce să facă decât să constate decesul.   

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate împrejurările în care designerul şi-a pierdut viaţa.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Cine a fost designerul Stephan Pelger. “Sunt înfiat de la vârsta de un an  şi cred

Stephen Pelger era unul din preferații lui Carmen Iohannis

Stephen Pelger era unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. El s-a ocupat de ținutele celor mai cunoscute vedete din țara noastră și se număra printre preferații lui soției președintelui, Carmen Iohannis, în materie de vestimentație.  

Se pare că în ultima vreme, întâmpina unele probleme de sănătate. Într-un interviu recent el s-a plâns că suferă de insomnie cronică. El a afirmat:  a afirmat: ”Insomnia şi-a pus amprenta pe toate aspectele vieţii mele”.

Ultima vedetă care a purtat o creație a lui Stephan Pelger. Ținuta a făcut  furori la petrecerea verii, cu doar câteva ore înainte de tragedie

În 2018, Stephan Pelger a suferit o traumă severă când, fiind la Cannes, a fost bătut și jefuit de două femei. Incidentul l-a marcat profund pe creatorul de modă.

Între timp agresoarele lui au fost condamnate pentru tentativă de omor și tâlhărie.

Moartea lui Stephan Pelger a creat o adevărată undă de șoc printre prietenii și cunoscuții lui. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5515055656433