Octombrie 25, 2019
Unul din membrii formației Brio Sonores își sărbătorește astăzi aniversarea

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unul din cei mai atrăgători membri ai trupei Brio Sonores își sărbătorește astăzi, 25 octombrie, aniversarea. Înalt, elegant și cu o voce splendidă, baritonul Veaceslav Timofti împlinește vârsta de 28 de ani. Scorpionul face parte din formația Brio Sonores de la începuturi, adică din 2009.

 

 

Timp de zece ani de când există formația, Veaceslav a reușit să finiseze studiile la facultatea de Canto academic, de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, să faca masteratul la aceeași specialitate, să devină solist al Teatrului de Operă și Balet "Maria Bieșu" de la Chișinău și să se însoare. Veaceslav s-a căsătorit toamna trecută cu jurnalista Maria Portărescu. 

 

 

 

În calitate de solist al Teatrului de Operă și Balet "Maria Bieșu", artistul a interpretat rolurile lui "Evghenii Oneghin", din opera lui Petr Ceaikovski, și rolul Contelui Almaviva din celebra operă a lui W. A. Mozart, "Nunta lui Figaro". 

 

 

Membrii formației Brio Sonores l-au felicitat pe colegul lor cu prilejul aniversării prin intermediul rețelelor de socializare. 

"La mulți ani, Veaceslav Timofti!
Să ai parte de tot ce e frumos în lumea asta și toate visele să ți se împlinească! Happy Birthday",
- au scris ei la această postare. 

 

 

Și noi îl felicităm pe Veaceslav Timofti cu prilejul acestei zile deosebite, urându-i tot binele din lume, succese și noi realizări profesionale. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0786881446838