Decembrie 23, 2020
Unde va petrece Rihanna de Crăciun
Rihanna își va petrece sărbătorile de iarnă în țara natală, în Barbados, unde de-abia așteaptă să mănânce preparatele tradiționale caraibiene preferate și să petreacă timp la plajă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anul 2020 nu a fost unul atât de rău pentru Rihanna, care a ajuns cea mai bogată cântăreață din lume, după ce a strâns o avere de 600 de milioane de dolari. Totuși, Rihanna nu uită de unde a plecat și apreciază aceleași lucruri simple ca pe vremea în care nu era o celebritate. Vedeta spune că-și va petrece Crăciunul acasă, în Caraibe, în insulele Barbados, despre care spune că sunt ”cel mai frumos loc de pe pământ, cu plaje, mâncare și oameni incredibili.”

”E important să fim alături de prieteni și de familie, simt o pace interioară când sunt acasă. Știu că pare un clișeu, dar ador să împodobesc bradul, iar Crăciunul începe odată ce pomul e împodobit”, a povestit Rihanna, care adaugă că pentru noul an își dorește să atingă un nou nivel cu brandurile ei de beauty și de modă, dar și cu muzica ei, scrie alistmagazine.ro. 

Rihanna mai spune că-și va face toate poftele de sărbători, că nu se va abține de la nimic și că nu este adepta frustrărilor alimentare. ”Daca vreau să mănânc un cheeseburger, atunci o să-l mănânc. Fac sport de trei-patri ori pe săptămână, e important să mă mențin sănătoasă.” Dintre preparatele preferate ale Rihannei mai fac parte macaroanele cu brânză, plăcinta ciobanului și punciul cu rom. ”A fost o adevărată odisee să ajung să mă simt bine în propria mea piele. Cu toții trebuie să învățăm să ne iubim. Cu toții ne putem găsi defecte dacă vrem, dar când învățăm să ne iubim cu adevărat, ajungem să ne acceptăm cu tot cu defecte.”

Rihanna pregătește, de asemenea, și o carte de bucate, care va conține preparatele ei favorite din bucătăria țării ei natale.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.8353517055511