Ianuarie 25, 2021
Un milionar și-a testat iubita. I-a spus că a rămas fără bani
Livian este un tânăr milionar, care până nu demult trăia o frumoasă poveste de dragoste cu iubita sa, Ela. Fiind foarte îndrăgostit de ea, planifica chiar să o ceară de soție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Însă, rudele și toți prietenii lui se îndoiau teribil de loialitatea și presupusa dragoste a iubitei sale. De aceea, pentru a elimina toate suspiciunile apropiaților, Livian s-a gândit să-și testeze iubita. Așa că, înainte s-o ceară de nevastă, tânărul i-a comunicat fetei că și-a pierdut întreaga avere din cauza unor jocuri de noroc.

El i-a mai spus, că nu există vreo dependență de aceste jocuri de noroc și că își va restabili pe parcurs situația financiară, doar că va dura ceva timp.

Reacția fetei a fost surprinzătoare, deși îi jura iubire veșnică, Ela a avut următorul răspuns pentru Livian:

„Auzi, m-am gândit mai bine și nu mă simt pregătită să mai continui, cred că nu sunt suficient de îndrăgostită de tine. A fost frumos totul, dar vreau să îi pun capăt acum ca să nu suferim mai mult după. Înțelege-mă!” .

Așa a aflat Livian că cea pe care o credea iubirea vieții lui era doar o femeie materialistă, care l-ar fi părăsit instant când ar fi dat de greu.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0444192886353