Aprilie 06, 2022
Un medic și o asistentă s-au căsătorit printre ruinele din Harkovul bombardat. Emoționant!
Un medic și o asistentă din Ucraina au reușit să atragă atenția întregii lumi asupra situației dificile din Harkov. Au făcut asta cu ajutorul unei ședințe foto pentru celebrarea nunții lor inedite. Ceremonia s-a ținut într-o stație de metrou unde s-au adăpostit o mulțime de oameni, iar pozele s-au făcut printre ruinele orașului, între clădiri bombardate și mașini distruse.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nastya Gracheva lucra ca asistentă într-o clinică de oncologie, iar Anton Sokolov era medic înainte de invazia rusă în Ucraina. De la începutul războiului, cei doi s-au transformat în adevărați îngeri pentru cei răniți, fiind voluntari pentru cei care au nevoie de tratamente și ajutor medical, scrie Daily Mail.

 

Anton și Nastya s-au căsătorit și au vrut să transmită un dublu mesaj: să facă publice atrocitățile din orașul lor și să arate și că viața merge mai departe. Lacrimile lor au avut astfel două sensuri. Tânăra a purtat rochie albă, voal și coroniță de flori. Nu a uitat nici de buchetul de mireasă. I-a imprimat ținutei o parte din personalitatea ei, astfel încât a completat-o cu geacă, pantaloni de piele și bocanci. Și mirele ei a urmat aceeași linie a unor haine cu tendințe rock.

They found love in a hopeless place: Ukrainian nurse and doctor wed in  war-shattered Kharkiv - Photos News , Firstpost 

Ukrainian volunteer nurse and doctor celebrate their wedding in  war-shattered Kharkiv - Insurance 

Ukrainian volunteer nurse and doctor celebrate their wedding in  war-shattered Kharkiv | Daily Mail Online 

Sursa: peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89518594741821