Noiembrie 24, 2020
Ultimul Crăciun la Casa Albă. Melania Trump, mai strălucitoare ca niciodată
Se pare că Prima Doamnă a Americii este mai binedispusă ca niciodată. Ieri, când a întâmpinat trăsura cu bradul care va fi împodobit în Camera Albastră, s-a afișat cu un zîmbet atât de larg cum rareori a făcut-o în ultimii ani. Pomul de Crăciun adus la reședința prezidențială americană are aproape șase metri și a fost crescut în Virginia de Vest.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Melania nu putea pierde ocazia de a face încă o paradă a bunului gust, primind trăsura încarcadă cu bradul de Crăciun într-o haină superbă cu print alb şi negru, de la Balenciaga, completată cu cizme şi mănuşi negre.

Dar cel mai mult a surprins coafura şi nuanţa mai intensă de blond abordată de Melania, culoare care-i dă Primei Doamne în vârstă de 50 de ani un aer mult mai tineresc. 

Chipul zâmbitor al soţiei lui Donald Trump este, probabil, o încercare de a face uitate înregistrările date în vileag de o fostă angajată a Melaniei, Stephanie Winston Wolkoff, în care Prima Doamnă este auzită spunând "Cui îi pasă de Crăciunul ăsta de rahat?", cu referire la îndatorirea ei de a se ocupa de decorarea Casei Albe.

Oricum ar fi, sigur ne va fi dor de ținutele fără cusur ale Melaniei Trump. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53007316589355