Decembrie 01, 2020
Ultima misiune de primă doamnă a Melaniei Trump. Cum a decorat Casa Albă
Misiune îndeplinită de Crăciun. Melania Trump a împodobit Casa Albă de sărbători pentru ultima oară în calitate de primă doamnă a Statelor Unite ale Americii. Decoraţiunile pentru Crăciunul din acest an au drept temă „America cea frumoasă“.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„În această perioadă magică sunt încântată să împărtășesc cu voi ”America cea frumoasă”. Să-i aducem un omagiu minunatei noastre națiuni. Sărbătorim împreună pe acest colț de pământ, pe care putem să-l numim acasă”, a scris prima doamnă pe contul său de Twitter. 

În ajutorul Melaniei Trump au venit 125 de voluntari. Împreună au decorat orice colțișor de la Camera de Est până la Camera Roșie. Tot weekendul trecut s-au ocupat de crearea magiei la Casa Albă. Unele decorațiuni reprezintă un omagiu adus celor aflați în primă linie în  această perioadă pandemică. 

Ca de fiecare dată, Melania Trump a ieșit în  evidență cu o bluză strălucitoare și o fustă creion, care i-a pus în valoare silueta impecabilă. 

Decorul de la reședința prezidențială include 106 coroane de flori, 62 de brazi, peste 365 de metri de ghirlande, peste 3200 de luminițe și mai mult de 150 de tipuri de compoziții florale. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85053181648254