Ianuarie 04, 2021
Tunsoarea care-ți definește personalitatea
O tunsoare spune multe despre un om. De fapt, modul cum alege să îşi aranjeze părul îl face să fie ca o carte deschisă pentru cei care vor să ştie cu cine au de-a face. Este vorba despre o alegere, pentru că o frezură nu este realizată la voia întâmplării. Şi atunci, vorbim despre ce spun preferinţele în materie de frezură despre felul de a fi. O parte din echipa de editori şi ilustratori ai publicaţiei Bright Side a dat câteva exemple de frezuri purtate de pioni principali de la Hollywood, ca să îţi faci o idee despre legătura dintre persoană şi modul cum îşi arajează părul. Cu siguranţă ai în cercul de cunoştinţe oameni care preferă frezuri din lista de mai jos, aşa că tot ce ai de făcut este să reţii câteva aspecte care ar putea să îi definească felul de a fi, scrie clickpentrufemei.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Părul lung

Sunt simpatici, însă te gândeşti că părul lung adaugă feminitate imaginii? Ei bine, bărbaţii care preferă să poarte părul lung sunt fiinţe extrem de creative, care te duc cu gândul la poveştile din trecut cu vikingi şi alte personaje fanteziste. Totul e ca părul să fie îngrijit, spălat şi aranjat, altfel, interpretarea caracterului asociată cu frezura nu va fi tocmai fericită.

Mai scurt pe laterale şi la ceafă

Această tunsoare reprezintă o alegere frecventă de către bărbaţii care se vor a fi puternici şi atrăgători. Însă pentru această frezură optează şi bărbaţii geloşi. O să spui că jumătate dintre bărbaţi sunt tunşi în acest fel. Aici este provocarea, că dacă eşt atrasă de un tip care îşi poartă părul astfel, va trebui să îţi scoţi la înaintare abilităţile de detectare a celui potrivit pentru tine. Cei mai mulţi bărbaţi care preferă această tunsoare sunt bine văzuţi în societate şi au simţul umorului.

Fără păr, fără probleme

În acest caz este vorba despre bărbaţi foarte inteligenţi şi înţelegători. Căderea inevitabilă a părului i-a determinat să renunţe de tot la păr şi, de fapt, să ia decizia corectă. Genul acesta de bărbat nu cucereşte femeia doar cu zâmbetul larg, ci şi cu aspectul capului. El nu este uşor de influenţat, dimpotrivă, este familist convins şi loial.

Cu cărare pe mijloc

Această tunsoare este cel mai probabil aleasă de un bărbat muncitor, perseverent, capabil să-şi atingă obiectivele – dacă părul a format natural cărarea pe mijloc.

Breton ridicat

Această frezură este cea mai potrivită pentru visători, nostalgici după vremurile când această tunsoare era în tendinţe. În general, persoanele cu breton vertical sunt tipi plini de umor, cărora le place să fie centrul atenţiei.

Păr mediu, cu cărare lateral

Cei care adoptă această tunsoare sunt romantici până în măduva oaselor. Însă pentru a obţine o astfel de frezură este nevoie de timp, iar asta înseamnă că persoana respectivă îşi organizează bine viaţa sau nu are responsabilităţi.

Tunsoarea „ia-mă pierdut‟

Aceasta este tunsoarea preferată de un bărbat încrezător. Poate fi acel bărbat musculos, care poartă o cămaşă în carouri şi barbă, desigur. Acest tip ţine pasul cu vremurile.

Părul prins în moţ

În acest caz vorbim despre un om foarte încrezător, căruia nu îi este teamă de critici. S-ar putea să cunoască nişte tehnici eficiente de apărare sau să se bazeze pe ceva abilităţi, care îl ajută să cadă mereu în picioare. Un personaj cel puţin interesant.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61797714233398