Septembrie 30, 2022
Tudor Chirilă a iubit-o în secret pe Andreea Esca: "O dragoste nestăvilită"
Andreea Esca este femeia care i-a marcat copilăria lui Tudor Chirilă! Cântărețul a iubit-o în secret, când învăța încă la școala generală, însă în mod evident dragostea lui a rămas una neîmplinită. Atât de mult l-a marcat pe Tudor Chirilă iubirea pentru Andreea Esca încât mai ține minte, peste atât de mulți ani, și cu ce era îmbrăcată vedeta Pro TV în clasa a noua.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tudor Chirilă a fost unul dintre bărbații care a iubit-o în secret pe Andreea Esca. Pe când erau doar doi adolescenți și elevi la aceeași unitatee de învățământ, Liceul Gheorghe Lazăr, actorul s-a îndrăgostit iremediabil de prezentatoarea de știri.

Tudor Chirilă era în clasa a VII-a, iar Andreea Esca în clasa a IX-a când artistul s-a îndrăgostit lulea de actuala lui colegă de la Pro TV. Juratul de la Vocea României știa că nu are nici o șansă ca Andreea Esca să se uite la el, așa că povestea a rămas doar o amintire frumoasă din copilărie.

maxresdefault-13

'Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vârful cu Dor, o tabără de ski, şi Andreea Esca era foarte frumoasă în clasa a IX-a.

Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a, dacă vrea ea să vă dea numele lui. Vă daţi seama, cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă?

A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta.

Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie…', povestea Tudor Chirilă în 2017, într-un interviu de la radio cu Andreea Esca.

tudor-chirila_75712700

La un moment dat, s-a aflat cine era iubitul Andreei Esca din clasa a IX-a: Bogdan Arșinel, fiul îndrăgitului actor Alexandru Arșinel, acesta din urmă făcând dezvăluirea.

'Erau doi copii frumoşi. Băiatul meu(n.r. Bogdan Arșinel) era mare vedetă la baschet, având 1,90 metri, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă, aşa cum fiecare am avut în tinereţe. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii', a mărturisit actorul acum câțiva ani.

Tudor-Chirila-la-Radio-cu-Andreea-Esca

În cele din urmă, emoționată de declarațiile lui Tudor Chirilă din emisiunea de la radio, Andreea Esca a căutat imagini din tabăra cu pricina și le-a făcut publice.

Cred că era o tabără la Plaiul Foii cea despre care vorbește Tudor și e adevărat că mi-a mai povestit despre această întâmplare în culisele unui eveniment, înainte să intrăm pe scenă, acum mulți ani.

Am fost însă convinsă că mă confundase și i-am tot repetat asta de-a lungul vremii, până când, anul acesta, la lansarea grilei de toamnă a PRO TV-ului, mi-a adus niște argumente convingătoare.

Mă bucur însă că am lămurit această întâmplare din adolescența noastră glorioasă și am înțeles în sfârșit de ce îmi spunea Tudor mereu, în glumă, că nu vine la emisiunile mele, ca să văd și eu cum e să fii refuzat.

Altfel, desigur, cred că o mărturisire de acest gen venită din partea lui, după aproape 30 de ani, nu poate decât să mă flateze', a declarat Andreea Esca la acea vreme.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81283092498779