August 17, 2021
Tragediile se țin lanț în viața soției lui Ilan Șor. ”E foarte greu să exprim...”
Interpreta Jasmin, cunoscuta ca fiind și soția politicianului Ilan Șor traversează o perioadă complicată. Deși durerea o copleșește, soția lui Ilan Șor a găsit forțe ca să împărtășească starea fanilor săi ce simte. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tatăl interpretei, Lev Manahimov, cunoscut coregraf din Taghestan, s-a stins la vârsta de 70 de ani din cauza COVID-19. Acesta fusese adus la Moscova din Derbent în urmă cu trei săptămâni. Medicii au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a-l salva, însă fără rezultat. Virusul i-a afectat plămânii în proporție de 95 la sută. 

O pacoste nu vine niciodată singură. Recent s-a stins din viață și bunica lui Jasmin, Sarah , la fel din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. 

”Este greu, dragii mei, să vă împărtășesc asemenea știri, dar, totuși, am găsit putere pentru asta. Scumpa mea bunică ne-a părăsit zilele trecute. Indiferent ce vârstă ar avea oricum e imposibil să te obișnuiești cu gândul că într-o zi vor pleca de lângă noi. Dar s-a întâmplat. Bunica Sarah s-a dus la cer la 90 de ani. Până în ultima zi era foarte lucidă, cu vedere perfectă, mereu în contact cu mine, cu strănepoții ei și - foarte important, nu și-a pierdut simțul umorului. Suferea de boli cronice, dar erau sub control și ne gândeam că ar putut trăi cu ele până la 100 de ani, așa cum a fost în cazul mamei ei, străbunica mea. În toată copilăria și adolescența mea, bunica Sarah mi-a oferit tot ce-a avut, grija, protecție, înțelepciunea ei, cântece, rețete culinare ... Noi, nepoții, ne vom aminti mereu de mirosul pâinii pe care o cocea și mâinile ei afectuoase. Aveți grijă de voi și de familiile voastre, mai ales, în această perioadă pandemică”, a scris Jasmin pe contul său de Instagram. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76390409469604