Septembrie 01, 2022
Tragediile din viaţa lui Joe Biden. Preşedintele SUA şi-a pierdut soţia şi doi copii

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tragediile din viaţa lui Joe Biden. Preşedintele SUA şi-a pierdut soţia şi doi copii

Joe Biden, Președintele Statelor Unite, în vârstă de 79 de ani, nu a avut o viață ușoară. Deja de 45 de ani, o are alături pe Jill Biden, însă în tinerețe a traversat o perioadă tragică după ce soția și fiica în vârstă de doar un an au murit într-un tragic accident de mașină. Ani mai târziu, necazul a lovit din nou. Fiul cel mare al lui Joe Biden, Beau, s-a stins din viață după ce a fost diagnostica cu o tumoare pe creier.

Joe Biden a avut 3 copii cu regretata sa soție, Neilia Hunter. Este vorba despre Hunter, Beau și Naomi Biden. Cu actuala sa soție, Jill Biden, Președintele SUA are o fată: Ashley Biden. De asemenea, numeroși nepoți cu care Joe Biden se înțelege de minune.

Naomi avea doar 1 an atunci când a murit într-un accident de mașină. Tragicul eveniment a avut loc în 1972 și, tot atunci, prima soție a lui Biden s-a stins din viață.

Beau a fost politician și a lucrat alături de Kamala Harris. În 2003, s-a alăturat Gărzii Naționale a Armatei ca maior. Ulterior, a intrat în politică, fiind ales ca procuror general al Delaware, funcție pe care a ocupat-o în perioada 2007-2015. Voia să candideze pentru funcția de Guvernator în 2016, dar a decedat în 2015, din cauza cancerului cerebral. În urma sa au rămas o soție și doi copii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90654373168945