Iunie 09, 2020
TOPUL celor mai sexy vedete în costum de baie
În 2020, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus vacanțele pe plajele însorite din străinătate pare mai degrabă un vis. Temperaturile toride din ultimele zile, le pun pe jar pe vedetele de la noi însă. Divele autohtone au scos din arhivă pozele în care apar dezbrăcate de inhibiții și s-au lăsat fotografiate provocator în cele mai sexy costume de baie. Măcar așa să-și mai aline dorul de mare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vara aceasta vedetele nu pot să-și afișeze trupurile bine sculptate în costume de baie dintre cele mai incitante decât pe șezlongul din curte. Cel puțin în perioada aceasta, până va fi mai clară situația cu restricțiile impuse din cauza coronavirusului. Rețelele de socializare au fost invadate de fotografii provocatoare din arhivă.

Așadar, amintirile fierbinți din sezonul cald nu pot fi date uitării, iar noi am făcut un clasament de excepție al celor mai frumoase dive care au încins spiritele când s-au dezbrăcat pe nisipul fierbinte.

Cu corpurile bine sculpatate, Diana Brescan, Anastasia Fotachi sau Anastasia Iacub fac furori pe rețelele de socializare.

                            

                                                                                                                                                                                                                                           

Unele vedete au deschis deja acest sezon de bronzat. Își permit probabil acest lucru întrucât au casă particulară, curte imensă și nu este nicio problemă în găsirea unui spațiu pentru odihna la soare și pentru a se răsfăța cu un bronz de poveste. Mai ales acum când nu unt încă deschise granițele pentru vacanța peste hotare și nici piscinele nu activează.

Frumoasa Diana Rotaru, chiar dacă se plânge pe internet că a mai adăugat câteva kilograme în carantină, arată demențial și se pare, vedeta preferă să facă sport și mișcare în aer liber chiar în costum de baie. 

                                                           

Nu se lasă mai prejos nici tinerele mămici. Deși au la activ câte o naștere, unele chiar și câte două, vedetele autohtone nu se sfiesc să pozeze sexy în costume de baie. Și, au cu ce se lăuda. Grija pentur cei mici și faptul că sunt mereu în mișcare o ajută pe fosta prezentatoare Inesa Voscoboinic, să-și mențină o siluetă de invidiat. Vedeta iubește marea, iar anul  trecut a luat-o în vacanță și pe micuța Priya.

                                                                                                                                

Iar Natalia Gordienko nu ezită să împărtășească cu fanii poze din vacanță sau din curtea ei unde se lasă fotografiată în ipostaze sexy.

                                                             

Împătimite de odihna pe plajă sunt frumoasa prezentatoare TV Rodica Rusu și  bloggerița Ana Irina. Dacă nu ai ști că cele două sunt mămici active, nici nu ai zice acest lucru vâzând pozele lor sexy de pe rețelele de socializare. Cele două vedete arată foarte bine și se lasă adesea dezgolite frumos în fotografii pe care le postează pe paginile lor de Instagram.

                

                                                                                



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3450667858124